Káva Smrťák (Směs robusta) – “EXTRA SILNÁ A CHUTNÁ”

149.00 559.00  s DPH

298 Prodejů
Vyčistit

(29.00  s DPH)

Získejte až 112 zlatých zrnek.

Popis

Káva Smrťák je jedna z nejsilnějších káv na světě, a z nejsilnějších zaručeně nejchutnější káva. Kávovou směs s velmi vysokým podílem robusty jsme vylepšili špetkou kvalitní brazilské arabiky, která kávě Smrťák dodala exkluzivní příjemnou chuť. Naši originální recepturu ocenilo kávových znalců, což nás přesvědčilo o tom zařadit tento produkt do našeho portfolia.

Ocenění: Vítěz bronzové medaile na International Taste Awards 2020 v kategorii espresso.

Původ: Káva Smrťák je směs 6 až 7 káv s původem, převažne robusta a malinko arabica. Původ hlavní složky: Vietnam. Každá směs Zlaté Zrnko je výsledným souzněním chutí káv z nichž je složena a je namíchána podle chutí lidí. Směsi Zlaté Zrnko míchají italští odborníci v laboratořích přímo v přístavu. Míchají se z různých zdrojů tak, aby každý měsíc, každý rok měli stejnou výslednou chuť.

Pražení: stupeň 6 (1 – velmi světlé, 2 – světlé, 3 světlé / střední, 4 – střední, 5 – střední, 6 – střední / tmavé, 7 – tmavé, 8 – velmi tmavé), křivka pražení na espresso, víc informací o pražení zde

Použití: espresso

Mletí: střední / středně tvrdé zrno

Naše zkušenost: Káva Smrťák nás už na první pokus natolik pozitivní nabudila a zachutnala, že jsme ji nemohli nazvat jinak, abychom ji mohli s rozumnou výstrahou a špetkou provokativnosti nabídnout všem milovníkům silných káv.

Balíčky poznej: kávu Smrťák najdete i v balíčku kávy: Poznej 5 káv na velmi hořké espresso 1000g (Hamlet, Otello, Smrťák, Kuba, Oliver)

Dobrá rada: Každou kávu si nejlépe vychutnáte při správném umletí. Káva Smrťák vyžaduje středně hrubé mletí, na stupnici od 1 do 10 (1 nejjemnější, 10 nejhrubší) zhruba stupeň 3-4, závisí to na typu mlýnku a jeho opotřebení. V espresso automatech doporučujeme nastavit mlýnek na nejjemnější mletí a pouze v případě, že káva teče pomalu použít hrubší stupeň mletí. Každou zrnkovou kávu si nejlépe vychutnáte li kávová zrna čerstvě pražené – nejlepší 2 týdny až dva měsíce po pražení (záleží od skladování surové a pražené kávy, při skladování surové kávy ve vakuu z farmy až do pražírny a správném zabalení po napražení si může i napražená káva zachovat čerstvost několik měsíců). Více o správné přípravě kávy naleznete na naší stránce Rady o kávě.

Chuťový profil:

Ovocnost: ○○○

Vyváženost: ○○○

Hořkost: ●●●

Aroma: ● ○○

Intenzita: ●●●

Dochuť: ●● ○

Kofein: ●●●

Další informace

Hmotnost-
Baleni

, ,

Zrnkova nebo mleta

, ,

Robusta

Ovocná

Vyvážená

Horká

Aróma

Intenzita

Dochuť

Sila

Chuťový profil

Hořká, Velmi hořká

Recenze

Zatím zde nejsou žádné recenze.

Buďte první, kdo ohodnotí “Káva Smrťák (Směs robusta) – “EXTRA SILNÁ A CHUTNÁ””