Káva Zlaté Zrnko – Romeo (Směs 85% arabica 85% a 15% robusta) – “UNIVERZÁLNÍ”

(Hodnocení: 1)

149.00 559.00  s DPH

Zrušit výběr

Pokud si přejete vytvoření přední etikety s vlastním jménem - názvem kávy, prosím zadejte jej sem. Název může mít 1-20 znaků. Použít lze i symbol srdce, který vložíte zkopírováním:

(+29.00 )

Získejte až 112 zlatých zrnek.

Popis

Káva Zlaté Zrnko – Romeo je vyšší klasika italského espressa. Bohaté a plné tělo. Jeho jemná ovocnost se dá charakterizovat chutí mandlového koláče, kakaa a marcipánu. Nejlepší tyto chutě vyniknou v kapučíne. Káva Romeo se výborně hodí i na moku a filtr. Pražená na espresso, ale výborná iv alternativních způsobech přípravy.

Ocenění: Vítěz 1 hvězdy na Great Taste Awards 2018 v kategorii espresso.

Původ: Káva Romeo je směs 6 až 7 káv s původem, 85% arabica a 15% robusta. Každá směs Zlaté Zrnko je výsledným souzněním chutí káv z nichž je složena a je namíchána podle chutí lidí. Směsi Zlaté Zrnko míchají italští odborníci v laboratořích přímo v přístavu. Míchají se z různých zdrojů tak, aby každý měsíc, každý rok měli stejnou výslednou chuť.

Pražení: na espresso (CITY + FULLCITY vyvážená chuť acidity a hořkosti)

Použití: espresso, moka, filtr

Mletí: střední / středně tvrdé zrno

Naše zkušenost: Káva Zlaté Zrnko – Romeo patří k našim zajímavým kávovým směsím a zároveň je velmi univerzální směsí i na alternativní přípravy kávy. Je středně-vyšší klasikou italského espressa a má pestré spektrum chutí s velmi jemným náznakem acidity.

Dobrá rada: Každou kávu si nejlépe vychutnáte při správném umletí. Káva Romeo vyžaduje středně hrubé mletí, na stupnici od 1 do 10 (1 nejjemnější, 10 nejhrubší) zhruba stupeň 3-4, závisí to na typu mlýnku a jeho opotřebení. V espresso automatech doporučujeme nastavit mlýnek na nejjemnější mletí a pouze v případě, že káva teče pomalu použít hrubší stupeň mletí. Každou zrnkovou kávu si nejlépe vychutnáte li kávová zrna čerstvě pražené – nejlepší 2 týdny až dva měsíce po pražení (záleží od skladování surové a pražené kávy, při skladování surové kávy ve vakuu z farmy až do pražírny a správném zabalení po napražení si může i napražená káva zachovat čerstvost několik měsíců). Více o správné přípravě kávy naleznete na naší stránce Rady o kávě.

Chuťový profil:

Ovocnost: ●● ○

Vyváženost: ●● ○

Hořkost: ●● ○

Aroma: ●● ○

Intenzita: ●● ○

Dochuť: ●● ○

Kofein: ●● ○

Další informace

Hmotnost-
Balení

, ,

Zrnková nebo mletá

, ,

Ovocná

Vyvážená

Horká

Aróma

Intenzita

Dochuť

Sila

Chuťový profil

Sladká, Pestrá, Horká

1 recenze Káva Zlaté Zrnko – Romeo (Směs 85% arabica 85% a 15% robusta) – “UNIVERZÁLNÍ”

  1. Bára

    Dobrá káva do presovače i na zalévání, velmi chutná.

Přidat recenzi